Dit is team JENZ:

een betrokken team gepassioneerde televisiemakers.

donderdag 04 april 2019 16:40

Jan Warnier

Jan is onze bevlogen, drijvende kracht achter de schermen en terecht trots eigenaar van JENZ. Hij heeft al jaren een goedlopend high tech IT bedrijf maar was van jongs af aan gefacineerd door het maken van TV. Icon Broadcast Group werd geboren en al snel werd er een eigen regiewagen gebouwd. Icon Broadcast Group is van alle markten thuis. Commercials maken voor bedrijven, videoregistraties van festivals, camerawerk voor regionale omroepen, een reeks afleveringen voor een talkshow opnemen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
In het najaar van 2018 bleek er een mogelijkheid te zijn om een commerciële tv zender op te zetten. Lang hoefde Jan daar niet over na te denken, het was de uitgelezen kans om zelf te produceren en uit te zenden. JENZ werd geboren op 1-1-2019. Een eigen TV zender, het klinkt als een jongensdroom en dat is het ook! Wat Jan typeert is dat hij hard en vol passie werkt, een leidinggevende teamspeler is die er voor zorgt dat team JENZ op een prettige en ontspannen manier kan samenwerken. 

 

Peter de Bot

Het team van JENZ bestaat voor een groot deel uit mensen die achter de schermen werken. Niet zichtbaar op tv of social media maar onmisbaar binnen ons team. Zo ook Peter de Bot, een vrolijke, altijd meedenkende en veelzijdige man. Hij is de rots in de branding als cameraman en editor bij JENZ van alle programma’s die we maken en neemt waar nodig de regie van evenementen of programma’s in eigen handen. Een druk baasje, al zeggen we het zelf. Eentje om te koesteren.

 

 

Danielle Visser 

Daniëlle is onze sales manager, het visitekaartje van JENZ.
Deze hard werkende dame gaat dagelijks voor ons op pad, houdt zich bezig met de verkoop van producten en diensten.
Ze onderhoudt bestaande klantrelaties en knoopt nieuwe aan. Daarnaast houdt ze overzicht over het reilen en zeilen binnen JENZ. Ze is charmant en werkt graag samen met haar collega’s.
Een teamspeler met pit waar we trots op zijn.