Dit is team JENZ:

een betrokken team gepassioneerde televisiemakers.

donderdag 04 april 2019 16:40

Jan Warnier

Jan is onze bevlogen, drijvende kracht achter de schermen en terecht trots eigenaar van JENZ. Hij heeft al jaren een goedlopend high tech IT bedrijf maar was van jongs af aan gefacineerd door het maken van TV. Icon Broadcast Group werd geboren en al snel werd er een eigen regiewagen gebouwd. Icon Broadcast Group is van alle markten thuis. Commercials maken voor bedrijven, videoregistraties van festivals, camerawerk voor regionale omroepen, een reeks afleveringen voor een talkshow opnemen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.


In het najaar van 2018 bleek er een mogelijkheid te zijn om een commerciële tv zender op te zetten. Lang hoefde Jan daar niet over na te denken, het was de uitgelezen kans om zelf te produceren en uit te zenden. JENZ werd geboren op 1-1-2019. Een eigen TV zender, het klinkt als een jongensdroom en dat is het ook! Wat Jan typeert is dat hij hard en vol passie werkt, een leidinggevende teamspeler is die er voor zorgt dat team JENZ op een prettige en ontspannen manier kan samenwerken. 

 

Peter de Bot

Het team van JENZ bestaat voor een groot deel uit mensen die achter de schermen werken. Niet zichtbaar op tv of social media maar onmisbaar binnen ons team. Zo ook Peter de Bot, een vrolijke, altijd meedenkende en veelzijdige man.

Hij is de rots in de branding als cameraman en editor bij JENZ van alle programma’s die we maken en neemt waar nodig de regie van evenementen of programma’s in eigen handen. Een druk baasje, al zeggen we het zelf. Eentje om te koesteren.

Willem Woznitza

Willem is een veelzijdige cameraman en editor met ontzettend veel ervaring. Hij is 10 jaar bouwvakker geweest maar had een te leuke bijbaan als persfotograaf. Combineren van twee functies werd steeds lastiger en Willem werd vast redactielid en fotograaf bij de kabelkrant van een regionale TV zender. Daar ontdekte hij de liefde voor het filmen en editen. Zijn motto is: “in een filmpje kun je toch meer vertellen dan met één foto”.

Filmen doet hij inmiddels ruim 20 jaar, vooral in het Zeeuwse. Als geboren en getogen Zeeuw voelt hij zich thuis bij JENZ TV en daar zijn we heel blij mee. Hij heeft een enorme passie voor het vak en doet er alles aan om een mooi product af te leveren voor de klant. Een vakman boordevol humor met het hart op de juiste plek!

Sigrid Baart

Sigrid is office coördinator bij JENZ TV. Ze verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden zodat de zaken op kantoor efficiënt en soepel verlopen. Dat is heel divers: het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie zoals telefoon, e-mail en appjes maar ook inplannen van cameramannen, presentatoren, externe partijen en op zoek gaan naar muzikaal talent.

Daarnaast heeft ze onze social media en de website in beheer. Ze heeft een groot hart voor de zaak en zet zich in daar waar nodig is. Trouw, toewijdig en werken binnen een team geeft haar veel voldoening.